Loading
 • Ispitivanje elektro i gromobranskih instalacija
  ISPITIVANJE ELEKTRO I GROMOBRANSKIH INSTALACIJA

  Ispitivanje elektro i gromobranskih instalacija

  Svrha periodičnih pregleda, mjerenja i ispitivanja elektroenergetskih postrojenja, električnih uređaja i električnih instalacija je održavanje ispravnosti i sigurnosti funkcioniranja postrojenja, uređaja i instalacija i sprečavanje nastanka povreda na radu prilikom njihove izgradnje, završnih ispitivanja, upotrebe i održavanja. Pod pojmom „električne instalacije“ podrazumijeva se skup opreme, pribora i vodova niskog napona koji služe za vođenje električne energije prema potrošačima, kao i za sve druge namjene, u šta se ubrajaju i gromobranske instalacije čija je svrha zaštita objekata od atmosferskog pražnjenja. Granulo – RE d.o.o je ovlašteno za vršenje navedenih ispitivanja od nadležnih institucija(više o tome ovdje) te može odgovoriti na Vaše potrebe za ovom uslugom.

 • Ispitivanje panik rasvjete
  ISPITIVANJE PANIK RASVJETE

  Ispitivanje panik rasvjete

  Ispitivanjem protupanične rasvjete utvrđuje se ispravnost svakog panik rasvjetnog tijela dok se ispitivanjem IPR tipkala utvrđuje pouzdanost isključivanja napajanja električnom energijom štićenog objekta (ili dijela objekta).

 • Pregled i ispitivanje električnih postrojenja, uređaja i instalacija
  PREGLED I ISPITIVANJE ELEKTRIČNIH POSTROJENJA, UREĐAJA I INSTALACIJA

  Pregled i ispitivanje električnih postrojenja, uređaja i instalacija

  Svrha periodičnih pregleda, mjerenja i ispitivanja elektroenergetskih postrojenja, električnih uređaja i električnih instalacija je održavanje ispravnosti i sigurnosti funkcioniranja postrojenja, uređaja i instalacija i sprečavanje nastanka povreda na radu prilikom njihove izgradnje, završnih ispitivanja, upotrebe i održavanja. Pod pojmom „električne instalacije“ podrazumijeva se skup opreme, pribora i vodova niskog napona koji služe za vođenje električne energije prema potrošačima, kao i za sve druge namjene, u šta se ubrajaju i gromobranske instalacije čija je svrha zaštita objekata od atmosferskog pražnjenja. Pod pojmom „električna postrojenja“ podrazumijeva se dio objekta kao građevinsko – elektro – montažne cjeline koja služi za proizvodnju, prenos, transformaciju ili distribuciju električne energije, a pod pojmom „električni uređaj“ podrazumijeva se dio ili dijelovi električnog postrojenja koji služe za uključivanje – isključivanje, za zaštitu, mjerenje i kontrolu pogona, te za upravljanje i signalizaciju. Granulo – RE d.o.o je ovlašteno za vršenje navedenih ispitivanja od nadležnih institucija(više o tome ovdje) te može odgovoriti na Vaše potrebe za ovom uslugom.

 • Pregled, mjerenje i ispitivanje otpora zaštitnih i pogonskih uzemljenja
  PREGLED, MJERENJE I ISPITIVANJE OTPORA ZAŠTITNIH I POGONSKIH UZEMLJENJA

  Pregled, mjerenje i ispitivanje otpora zaštitnih i pogonskih uzemljenja

  Granulo – RE d.o.o nudi Vam usluge pregleda, mjerenja i ispitivanja otpora zaštitnih i pogonskih uzemljenja.

 • Pregled i ispitivanje stabilnih posuda pod pritiskom
  PREGLED I ISPITIVANJE STABILNIH POSUDA POD PRITISKOM

  Pregled i ispitivanje stabilnih posuda pod pritiskom

  Pod stabilnim posudama pod pritiskom, podrazumjevaju se posude pod pritiskom koje ne mjenjaju mjesto od punjenja do pražnjenja, čije su vrste i klase utvrđene propisima o za vrste i klase posuda pod pritiskom i iz kojih bi radna materija mogla ekspandirati u okolinu. Granulo – RE d.o.o nudi usluge ispitivanja stabilnih posuda.